Pētījuma pieteikšana un galaversijas iesniegšana (līdz 2016.gada 14.janvārim)

Darba galaversija būs jāiesniedz elektroniskā formātā līdz 14.janvāra plkst.23:59 (nosūtot uz pastsjgs.lv). Pati JĢS zinātnisko darbu konference un pētījumu aizstāvēšana notiks 16.janvārī plkst.11:00 (piereģistrēšanās 20-30 minūtes pirms sākuma).

Bet pirms galaversijas nosūtīšanas lūdzam arī aizpildīt šo anketu, lai priekšlaicīgi iepazīstinātu JĢS Zinātnisko darbu konferences žūriju ar sava pētījuma tēmu un īsu satura izklāstu, lai žūrijas locekļi varētu jums dot padomus pētīšanas procesa uzlabošanā. Aizpildiet anketu arī tad, ja vēl neesat pārliecināti, vai konferencē piedalīsieties un vai pētīsiet tieši norādīto tēmu - laika pārdomāt vēl pietiks. Tie, kas līdz Pareizticīgo Ziemassvētkiem (līdz 7.janvāra plkst.23:59) būs pieteikuši savu pētījumu, saņems dāvaniņu: +1 bonus punktu papildus 19 parastajiem darba vērtēšanas punktiem.

Zinātnisko darbu konference ir gada lielākā iespēja izrauties priekšā saviem sāncenšiem gan sezonas kopvērtējumā, gan akadēmiskajā karjerā ceļā uz Nobela prēmiju.


Ja pēc pieteikšanās vēl neredzi sevi tabulā zemāk, savā pārlūkā nospied "Refresh" vai F5! 
*Lai apskatītu sāncenšu pilnu satura izklāsta tekstu - iezīmējiet kopā ar blakus šūnām, nokopējiet un iemetiet kādā teksta programmā (piemēram: Notepad)!
Pieteikušos dalībnieku saraksta lejuplāde (tikai administratoriem)

JĢS zinātnisko darbu konference 2021.gadā 16.janvārī

JĢS zinātnisko darbu konference 2008.gadā

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

22. aprīlī Ģeoloģijas olimpiāde norisināsies gan tiešsaistē, gan klātienē: Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Madonā un Liepājā

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)