Pētījuma galaversija jāiesniedz ŠODIEN - līdz 12.janvāra 23:59 (sods par kavēšanu -5 punkti, kavējot 12 stundas, vairs netiks pieņemts, aizstāvēšana 2022.gada 15.janvārī attālināti)


Tiem, kas plāno piedalīties 15.01.2022 JĢS Zinātnisko darbu konferencē, lūdzam:
  • iesniegt pētījuma galaversiju elektroniskā formātā līdz 12.janvāra (trešdienas) plkst.23:59 (nosūtot uz pasts@jgs.lv, par kavētu iesniegšanu 13.janvāra 00:01-12:00 tik atņemti 5 soda punkti, pēc tam darbs vispār netiks pieņemts);
  • aizpildīt anketu (šeit vai zemāk) tajā pašā termiņā vai agrāk, ja vēlaties saņemt savlaicīgu žūrijas konsultāciju, pirms lieki ieguldīts darbs neauglīgā izpētē (tāpat konsultācijas varat saņemt, rakstot uz pasts@jgs.lv).
Pati JĢS zinātnisko darbu konference un pētījumu aizstāvēšana notiks 15.janvārī plkst.11:00 telekonferences režīmā, kur katrs prezentētājs (1-3 personas) varēs rādīt sevi un uzskates materiālus gan caur web-kameru, gan rādot prezentāciju u.tml. no sava datora ekrāna. Žūrija un dalībnieki varēs arī uzdot jautājumus citiem prezentētājiem, par to saņemot līdz 2 papildpunktiem. Iepriekšējā vakarā saņemsiet instrukciju, kā pievienoties telekonferencei.

Zinātnisko darbu konference ir gada lielākā iespēja izrauties priekšā saviem sāncenšiem gan sezonas kopvērtējumā, gan akadēmiskajā karjerā ceļā uz Nobela prēmiju.


Ja pēc pieteikšanās vēl neredzi sevi tabulā zemāk, savā pārlūkā nospied "Refresh" vai F5! 
*Lai apskatītu sāncenšu pilnu satura izklāsta tekstu - iezīmējiet kopā ar blakus šūnām, nokopējiet un iemetiet kādā teksta programmā (piemēram: Notepad)!

JĢS zinātnisko darbu konference 2021.gadā 16.janvārī

JĢS zinātnisko darbu konference 2008.gadā

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)

Ģeogrāfijas 35. valsts olimpiāde