23.-24. februārī festivālā "L-Universs" iepazīsti studiju iespējas LU!


Aicinām skolēnus, viņu vecākus, skolotājus, kā arī jebkuru interesentu apmeklēt lielāko studiju festivālu Latvijā “L-Universs”, kas jau 23. un 24. februārī (piektdienā, sestdienā) no plkst. 9.00 līdz 18.00 norisināsies vienā no modernākajiem studiju un pētniecības centriem visā Ziemeļeiropā – LU Akadēmiskajā centra Zinātņu mājā Jelgavas ielā 3, Rīgā.

Festivālā ikvienam būs iespēja iepazīt studiju iespējas Latvijas Universitātē, ieklausīties vērtīgās un noderīgās diskusijās par LU, uzzināt, kādas ārpus studiju iespējas piedāvā LU, kā arī, ja vēl studiju izvēle ir milzīgs nezināmais, apmeklēt karjeras konsultantu, kas palīdzēs atrast īsto ceļu. Tāpat festivāls piedāvās apskatīt LU moderno infrastruktūru, labi pavadīt laiku un dienas izskaņā klausīties Latvijā pazīstamu mūziķu koncertu.

Ģeogrāfus jeb Ģeogrāfu mafiju (te Ģeogrāfijas, Ģeoloģijas, Vides zinātnes, Ģeoinformātikas, Kultūrvides mantojuma izpētes un aizsardzības studiju aktīvisti un Studentu pašpārvaldes jaukie pārstāvji) varēsi atrast 7. stāvā!

Ņem līdzi draugus un tiekamies Latvijas Universitātē!

“L-Universs” ir LU alternatīva ierastajai izstādei “Skola”, kas katru gadu notiek Ķīpsalas izstāžu kompleksā. Kā lielākā Latvijas augstskola ar plašāko studiju programmu piedāvājumu, LU vēlas sniegt topošajiem studentiem un viņu atbalstītājiem iespējami pilnīgu informāciju un iesaistes iespējas. ”L-Universs” ir visaptverošs, spožs, daudzveidīgs – gluži kā visums virs mūsu galvām, kam nav ne gala, ne robežu.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)

Ģeogrāfijas 35. valsts olimpiāde