20. janvāra tēma nomainīta uz "Jautā skolēni". Vidzemes JĢS absolventi aicināti piedalīties 25 gadu jubilejas pasākumā!


Īpašs aicinājums Vidzemes JĢS absolventiem: 1998.gada nogalē dibinātā Vidzemes Jauno ģeogrāfu skola lēmusi savu 25 gadu jubileju atzīmēt ļoti neparastā veidā - dalībniekiem pašiem veidojot nodarbības saturu! Uz nodarbību, kas norisināsies 20.janvārī Vidzemes Augstskolas ēkā Cēsu ielā 4, aicināti arī visi VJĢS absolventi, lai pārbaudītu ierūsējušās zināšanas un satiktu sen neredzētos cīņu biedrus! Protams šī brīža dalībniekiem šāda veterānu ierašanās ļaus salīdzināt sevi ar tiem - varbūt izdodas arī kādu pārspēt?

Informācija visiem pārējiem: Jauno ģeogrāfu skolas žūriju jau vairākās paaudzēs veido radoši un eksperimentēt gatavi ģeogrāfi, par ko JĢS dalībnieki var pārliecināties ik katru nodarbību. Pat nosacīti šaurās nodarbību tēmās žūrija ir spējusi palūkoties ārpus kastes, vienus uzjautrinot, bet citus, iespējams, samulsinot.

Šogad žūrija ir lēmusi spert vēl vienu eksperimentālu soli, veselai nodarbībai satura radīšanu uzticot JĢS dalībniekiem! Jā, dalībnieki paši sagatavos jautājumus un paši ar tiem cīnīsies!

Jautājumu iesūtīšana 20.janvāra JĢS nodarbībai ir sākusies – aicinām visus iesaistīties! Noteikumi ir sekojoši:
  1. Jautājumus var radīt jebkurš JĢS dalībnieks, kurš ir piedalījies vismaz 1 nodarbībā šajā sezonā!
  2. Dalībnieki var brīvi izvēlēties jautājumu tematiku tikmēr, kamēr žūrija to spēs saredzēt ģeogrāfijas lauciņā (žūrijai, kā zināms, ir plaša perifērā redze)!
  3. Iesūtīt drīkst gan veselas kārtas (viena stila jautājumus par kādu tēmu) līdz 10 jautājumiem, gan atsevišķus jautājumus par dažādām tēmām. Drīkst iesūtīt arī kārtu (teiksim 8 jautājumus) un 2 jautājumus par citām tēmām ārpus tās. Jautājumu formāts brīvi pēc paša autora izvēles – atvērts, testa, ar attēlu, ar audio/video, izvēlnes, ranža vai jebkāds, kas ir saprotams un izmantojams nodarbības ietvaros!
  4. Jautājumi jāiesūta uz e-pastu g.kampernovs@inbox.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, skolu un dalībnieka numuru! Anonīmi iesūtīti jautājumi netiks izskatīti!
  5. Jautājumi jāiesūta līdz 13.janvāra vēlam vakaram.
  6. Jautājumu un neskaidrību gadījumā vērsties pie Gata uz iepriekš minēto e-pastu vai FB: https://www.facebook.com/gatis.kampernovs
  7. Labāko jautājumu autori saņems pārsteiguma balvas!
Norises vietas:
  • Valmierā - Vidzemes Augstskola (Cēsu iela 4). Sākums: 10:30
  • Rīgā - LU Dabas mājā (Jelgavas iela 1, Magnum auditorija). Sākums: 11:00
  • Daugavpils Tehnoloģiju vidusskola-licejs (Tautas iela 59). Sākums: 10:00
  • Liepājā - Draudzīgā aicinājuma Liepājas vidusskola (Rīgas iela 50). Sākums: 10:00

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)

Ģeogrāfijas 35. valsts olimpiāde