Zālāju ģeogrāfija 03.12.2022.

Dzīvie rezultāti | Oficiālie rezultāti & diplomi | Video ieraksts

2022., bet ne mācību gada noslēdzošā nodarbība jau sestdien, 3. decembrī, tāpat kā iepriekšējo reizi 6 Latvijas pilsētās: Rīgā, Valmierā, Madonā, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā un arī tavās mājās ar tiešraides palīdzību.

Tēma: Stepes, prērijas, pampas, puštas, savannas un citi labākie pasaules, Eiropas un protams Latvijas ZĀLĀJI!

Kā parasti...

! NEAIZMIRSTI SAVU VIEDIERĪCI! Telefons, planšete vai cita viedierīce kalpos kā "universālā darba lapa", lai piekļūtu elektoriniskajām uzdevumu formām, kas palīdzēs raitākai olimpiādes gaitai, taču uzdevumu pamatsaturs tiks prezentēts klātienē.

! OBLIGĀTI REĢISRĒJIES pie žūrijas, kad ierodies klātienē.

! Ja nonāc JĢS piemo reizi, reģistrējies šeit: https://forms.gle/sQUckFfXrGwqSZCi6

! Jāreģistrējas tikai tiem skolēniem, kas neatrada sevi sarakstā: https://ej.uz/rezultati-22-23 (cilnē "Skolēni") vai arī pamanīja savos datos kādu kļūdu vai novecojušu informāciju.

Neskolēniem nav jāreģistrējas - drīkst risināt uzdevumus bez reģistrācijas. Nereģistrētie automātiski tiks ierindoti "neskolēnu" kategorijā.

Ieraksti funkcionējošu e-pastu, kuru lietosi arī visu uzdevumu pildīšanā visas sezonas garumā! Raksti precīzi un bez liekām atstarpēm! (Žūrija ļoti silti iesaka izvēlēties un izmantot darbojošos GMAIL e-pasta adresi vai e-pasta adresi, kurai piesaistīs derīgs un aktīvs GOOGLE KONTS!).

Turpmāk e-pasts būs primārais identifikācijas līdzeklis, lai dators atpazītu, kurš skolēns iesniedzis kuru uzdevumu. Taču rezervei iegaumē arī savu numuru! Pēc reģistrācijas pārlādē lapu https://ej.uz/rezultati-22-23 (cilnē "Skolēni"), un ieraudzīsi savu numuru pretī savam vārdam.

OBLIGĀTI norādot pareizu KLASI, SKOLU, VĀRDU & UZVĀRDU, citādi jūsu rezultāts tiek uzskatīts par nederīgu un tiek anulēts. Šo darbību vēlams veikt arī klātienes dalībniekiem, kas piedalās pirmo reizi, jo klātienes reģistrācijā žūrija pārbaudīs informācijas pareizumu.


PROVIZORISKĀ DARBA KĀRTĪBA SESTDIEN (03.12.2022)


Reģistrācija: no ~9:30

Sākums: 10:00

...Latvijas 47.Atklātās olimpiādes laureātu sveikšana...

...Uzdevumi...

Pusdienu pārtraukums (aptuveni): 12:00 - 13:00

...Uzdevumi...

Pēdējā uzdevuma iesniegšana: ~15:00


UZDEVUMI:

1.uzdevums: https://forms.gle/AzTnvv6QMBaMUTnv6

2.uzdevums: https://forms.gle/aivo4pXbVucbi7MA9

3.uzdevums: https://forms.gle/QNkrBBk52u1gQmu7A

4.uzdevums: https://forms.gle/WWNxXX7GKBtRY5ja9

5.uzdevums: https://forms.gle/RyXpwD9JEAGe782L8

6.uzdevums: https://forms.gle/sQJG3iDjtn2xvv8u7

7.uzdevums: https://forms.gle/cfA9u8VkQfJ2Z1CF6

8.uzdevums: https://forms.gle/EJ9Tzdn18KesVGp36


Katra uzdevuma 1. ailītē būs jāieraksta e-pasta adrese. Pēc katra uzdevuma izlabošanas uz to nosūtīsim ziņu ar Tavu rezultātu un pareizajām/nepareizajām atbildēm.

Dalībnieka numurs būs jāieraksta katra uzdevuma 2. ailītē - vienmēr raksti to precīzi bez atstarpēm un citiem simboliem.

Nodarbība tiks translēta arī tiešraidē (JĢS youtube kanālā) nodrošinot iespēju uzdevumus pildīt neklātienē attālināti.

Rezultāti būs apskatāmi mājaslapās: www.jgs.lv, vidzeme.jgs.lv, latgale.jgs.lv

Komentāri

  1. Mēs, protams, priecājamies par laureātiem no Vidzemes. Nožēlojami, Daugavpilī 47. Atklātās Olimpiādes dalībnieki, galīgos rezultātus un savus diplomus nevar sagaidīt jau divas nedēļas. Tā tas ir.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Beidzot diplomi par visām šīs sezonas nodarbībām ir publicēti: https://ej.uz/rezultati-22-23 Tehnoloģiski ne kurš katrs var simtiem skolēnu radīt un publicēt diplomus. Man 3 nedēļas nebija pieejams ne dators, ne internets. Bet pārējie ģeogrāfi tikai apgūst šo jauno sistēmu. Taču padomājiet no otras puses - kura jauno zinātņu skola vēl piedāvā piedalīties ne tikai klātienē, bet arī attālināti un vēl ļauj pat ārpus pjedestāla palikušajiem dalībniekiem lejuplādēt diplomus?! Šo sistēmu izveidojām mēs paši un uzturam to bez jelkādas atlīdzības. Dažkārt esam aizņemti maizes darbā vai studijās. Tomēr cenšamies lielāko daļu sava brīva laika veltīt Jauno ģeogrāfu skolai.
      Ja nu Daugavpilī atrodas kāds brīvprātīgais absolvents ar ģeogrāfisku ievirzi, kurš kaut ko saprot no informācijas tehnoloģijām - var droši viņu uzaicināt uz JĢS nodarbībām, lai viņš palīdz (sākumā kaut vai nekļūdīgi atķeksēt klātienē ieradušos skolēnus).

      Dzēst
  2. Labdien! No liceja klātienē konkursā piedalījās 8 dalībnieki, kuri kopsavilkuma tabulā norādīti kā neklātienē. Pierādījums ir video un liecinieki. 11: Daniils Viktorovs, Ņikita Iznovs, Aleksandrs Varakuta. 10 - Daniils Karpuhīns, Maksims Potašovs, Viktorija Mihailova, 9 - Edgars Trofimovs, Patriks Upenieks

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Mēs atzīmējām arī šos dalībniekus kā klātienē un jau publicējām diplomus https://ej.uz/rezultati-22-23 Tā klātienes/neklātienes atzīmēšana ir jaunums, kas nebija iepriekšējās sezonās, tādēļ žūrija var arī kļūdīties.

      Dzēst
  3. Atvainojiet, bet ko nozīmē burts “n” tabulā? Ja tas ir samazinājums no neklātienes, tad rezultātos ir - kļūda. Visi norādītie dalībnieki no Daugavpils Draudzigā aicinājma vidusskolas piedalījās klātienē. Lūgums, to ņemt vērā un ielādēt, beidzot diplomus visiem dalībniekiem, ne tikai izredzētajiem. Bērni gaida rezultātu apreibināšanos. Paldies.Cieņā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, "n" ir saīsinājums no "neklātiene", bet "a" ir saīsinājums no "absolvents" (neskolēns). Bet diplomos mēs turpmāk noņemsim tos burtiņus, jo daudziem tā izskatās kā kļūda.

      Dzēst
  4. Atvainojiet, Bakumecs Mihails, 8., Ivanovs Olegs 8., un Matusevičs Deniss 7.kl.- no Daugavpils Aicinājuma vidusskolas arī rakstā darbu KLATIENĒ! Lūdzu pievērst UZMANĪBU. Paldies.Cieņā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Mēs šos dalībniekus tagad atzīmējām kā klātienē piedalījušos.

      Dzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

22. aprīlī Ģeoloģijas olimpiāde norisināsies gan tiešsaistē, gan klātienē: Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Madonā un Liepājā

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)