Latvijas 47. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 19. novembrī (2022)


Šogad patriotisko valsts svētku laiku noslēdz ar 3 gadus gaidītu pasākumu, kad klātienē beidzot atgriežas Latvijas Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde, nu jau 47. pēc kārtas Taču pendēmijas piespiestās inovācijas šogad palīdzēs aptvert iespējams vislielāko dalībnieku skaitu, kāds jebkad vienlaikus šajā olimpiādē piedalījies, jo pasākums vienlaikus tiks aizvadīts 6 Latvijas pilsētās: Rīgā, Valmierā, Madonā, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā (skatīt mājaslāpā "Klātienes norises vietas" un žūrijas dalībnieku kontakti), kā arī tiešraidē, aicinot attālināti neklātienē piedalīties visus interesentus - skolēnus, skolotajus, JĢS absolventus un visus citus.

NEAIZMIRSTI SAVU VIEDIERĪCI! Telefons, planšete vai cita viedierīce kalpos kā "universālā darba lapa", lai piekļūtu elektoriniskajām uzdevumu formām, kas palīdzēs raitākai olimpiādes gaitai, taču uzdevumu pamatsaturs tiks prezentēts klātienē.

Lai piedalītos klātienē un startētu oficiālajā kopvērtējumā, ierodies kādā no norises vietām un OBLIGĀTI REĢISRĒJIES klātienes olimpiādei, taču...

Sevišķi tiem, kas neieradīsies klātienē līdz olimpiādes sākumam jums jāatrod/jāiegūst savs numurs šeit: https://forms.gle/sQUckFfXrGwqSZCi6

  • Jāreģistrējas tikai tiem skolēniem, kas neatrada sevi sarakstā https://ej.uz/rezultati-22-23 (cilnē "Skolēni") vai arī pamanīja savos datos kādu kļūdu vai novecojušu informāciju.
  • Neskolēniem nav jāreģistrējas - drīkst risināt uzdevumus bez reģistrācijas. Nereģistrētie automātiski tiks ierindoti "neskolēnu" kategorijā.
  • Ieraksti funkcionējošu e-pastu, kuru lietosi arī visu uzdevumu pildīšanā visas sezonas garumā! Raksti precīzi un bez liekām atstarpēm! (Žūrija ļoti silti iesaka izvēlēties un izmantot darbojošos GMAIL e-pasta adresi vai e-pasta adresi, kurai piesaistīs derīgs un aktīvs GOOGLE KONTS).
  • Turpmāk e-pasts būs primārais identifikācijas līdzeklis, lai dators atpazītu, kurš skolēns iesniedzis kuru uzdevumu. Taču rezervei iegaumē arī savu numuru! Pēc reģistrācijas pārlādē lapu https://ej.uz/rezultati-22-23 (cilnē "Skolēni"), un ieraudzīsi savu numuru pretī savam vārdam.

OBLIGĀTI norādot pareizu KLASI, SKOLU, VĀRDU & UZVĀRDU, citādi jūsu rezultāts tiek uzskatīts par nederīgu un tiek anulēts. Šo darbību vēlams veikt arī klātienes dalībniekiem, kas piedalās pirmo reizi, jo klātienes reģistrācijā žūrija pārbaudīs informācijas pareizumu.

PROVIZORISKĀ DARBA KĀRTĪBA 19.11.2022

  • Reģistrācija: no 9:00
  • Sākums: 10:00
    ...Uzdevumi...
  • Pusdienu pārtraukums (aptuveni): 12:00 - 13:00
    ...Uzdevumi...
  • Aptuvenās beigas: 15:00


UZDEVUMI:

1.uzdevums: https://forms.gle/Xyg4ADbAbMMYridS6

2.uzdevums: https://forms.gle/UeS2Pqf6tT2M9ozd7

3.uzdevums: https://forms.gle/fee57bt2UxRU5hyB6

4.uzdevums: https://forms.gle/AxvTobEnn78xFDU19

5.uzdevums: https://forms.gle/R32n6CTJYqBxLUP79

6.uzdevums: https://forms.gle/tQgQBG3XXJRBr6tZA

7.uzdevums: https://forms.gle/LB8m8SBdAshCvUvc6

8.uzdevums: https://forms.gle/jdNtGipiAgJzdgdh9


Katra uzdevuma 1. ailītē būs jāieraksta e-pasta adrese. Pēc katra uzdevuma izlabošanas uz to nosūtīsim ziņu ar Tavu rezultātu un pareizajām/nepareizajām atbildēm.

Dalībnieka numurs būs jāieraksta katra uzdevuma 2. ailītē - vienmēr raksti to precīzi bez atstarpēm un citiem simboliem.

Olimpiāde tiks translēta arī tiešraidē (JĢS youtube kanālā) nodrošinot iespēju uzdevumus pildīt neklātienē attālināti. 

Rezultāti būs apskatāmi mājaslapās: www.jgs.lv, vidzeme.jgs.lv, latgale.jgs.lv

Labākie reģionos, klašu grupās un visā Latvijā tiks apbalvoti ar balvām no Latvijas Valsts mežiem un mammadaba, ziņu portāla DELFI un Jāņa sētas. Neatkarīgie eksperti atklāj, ka skolu reitingos šī olimpiāde iespējams ir pat vērtīgāka, nekā valsts olimpiādes, tāpēc piedalies! Tiekamies sestdien!


Komentāri

  1. Atvainojiet,bet kur un kad var apskatīt 47 Atklātas olimpiādes rezultātus?

    AtbildētDzēst
  2. Atvainojiet, bet KAD būs 47 Atklātas olimpiādes rezultāti?!Paldies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visu aizvadīto nodarbību oficiālie rezultāti un diplomi ir šeit: https://ej.uz/rezultati-22-23 Katras nodarbības laikā provizoriskajiem rezultātiem var sekot līdzi, spiežot uz saites "Dzīvie rezultāti" kreisajā izvēlnē šajā mājaslapā.

      Dzēst
  3. Labdien.1. Kad būs 47. Atklātas olimpiādes rezultāti?2. Kad būs nopublicēta 3.12. 22. nodarbinātības kartība? Paldies.

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

22. aprīlī Ģeoloģijas olimpiāde norisināsies gan tiešsaistē, gan klātienē: Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Madonā un Liepājā

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)