Pētījuma pieteikšana līdz 7.janvārim un iesniegšana līdz 17.janvārim

Tiem, kas plāno piedalīties 19.01.2018 JĢS Zinātnisko darbu konferencē, lūdzam aizpildīt šo anketu, lai priekšlaicīgi iepazīstinātu žūriju ar sava pētījuma tēmu un īsu satura izklāstu, lai žūrijas locekļi varētu jums dot padomus pētīšanas procesa uzlabošanā. Aizpildiet anketu arī tad, ja vēl neesat pārliecināti, vai konferencē piedalīsieties un vai pētīsiet tieši norādīto tēmu - laika pārdomāt vēl pietiks (ja ir būtiskas izmaiņas - tad sūtiet grozījumus uz pastsjgs.lv).

Tie, kas pieteiksies līdz 7.janvāra plkst.23:59 (turklāt 17.janvārī nenokavēs galaversijas iesniegšanas termiņu), par to saņems Pareizticīgo Ziemassvētku dāvaniņu: +1 bonus punktu papildus 19 parastajiem darba vērtēšanas punktiem.

Darba galaversija būs jāiesniedz elektroniskā formātā līdz 17.janvāra plkst.23:59 (nosūtot uz pastsjgs.lv), bet paķeriet līdzi arī papīra versiju uz konferences dienu, lai žūrija varētu to pārlasīt. Pati JĢS zinātnisko darbu konference un pētījumu aizstāvēšana notiks 19.janvārī plkst.11:00 (piereģistrēšanās 20-30 minūtes pirms sākuma).

Zinātnisko darbu konference ir gada lielākā iespēja izrauties priekšā saviem sāncenšiem gan sezonas kopvērtējumā, gan akadēmiskajā karjerā ceļā uz Nobela prēmiju.


*Lai apskatītu sāncenšu pilnu satura izklāsta tekstu - iezīmējiet kopā ar blakus šūnām, nokopējiet un iemetiet kādā teksta programmā (piemēram: Notepad)!
Pieteikušos dalībnieku saraksta lejuplāde (tikai administratoriem)


Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)

Ģeogrāfijas 35. valsts olimpiāde