JĢS Brīvdaba 2016 14-15.maijs

Hei hei visiem vidusskolēniem, kas piedalās kāda no Jauno ģeogrāfu skolām! Šogad notiks apvienotā Brīvdaba starp visiem JĢSiem! Ņemot vērā mazo vietu skaitu, šogad nepieciešams pieteikties OBLIGĀTI, pirms došanās uz pārgājienu. Pāris noteikumi, kas un kā: 

1. skolnieks pats piesakās, nevis skolotājs; 
2. MAKSIMĀLAIS skolnieku skaits no vienas skolas - 10; 
3. Ir IEROBEŽOTS vietu skaits uz sabiedrisko transportu (transporta cena - 2 EUR), kas tiks ietverts pasākumam pa vidu, tamdēļ dalībnieku skaits uz šo brīdi ir ierobežots uz 45 skolniekiem, tātad kas pirmais nāk, pirmais maļ. 
4. Piesakās līdz 04.05.2016

Piesakās - šeit.

Pulcēšanās vietu skatiet "Jāņa Sētas" kartē:
Datums: 14.-15.05. 
Vieta:  Ikšķile, Ikšķiles stacija,  
Satikšanās laiks: 10.30-11.00 (karte, skatīt augstāk)

Ja kavējas obligāti pabrīdināt vismaz kādu žūrijas locekli vai draugu, kas jau ir ieradies) 

Programmā kā ierasts pirmā diena – intelektuālās pārbaudes uz žūrijas gudrajiem un nemaz ne tik gudriem jautājumiem. Vakarā pie ugunskura – apbalvošana, noskaidrojot pašus labākos brīvdabas pārstāvjus, un sezonas vislabāko apbalvošana (kā arī īpaši 12.klases skolēniem, noskaidrojot, kuram būs iespēja iekļūt LU ĢZZF vai arī Vidzemes augstskolā budžetu vietā). Un protams, visjaukākais – skolu kausa pasniegšana.

Noteikti paņemiet lukturīšus!!! Gaidāma nakts piedzīvojumu  trasīte! Otrā dienā - aktīvā dienas (dažāda veida sacensības - alpīnais futbols, zābaka mešana, komandu sadarbošanās u.c.), nomināciju pasniegšana.

Obligātais ekipējums ērti apavi, mugursoma, papīrs... - patiesībā 2 papīri 1. uz kā rakstīt un 2. - kur noslaucīt rokas :) dēlītis / paliktnis vai kāda plāna grāmata cietiem vākiem, lai vieglāk rakstīt, ejot pa ceļam.. Telts (sapārojieties pa kompānijām ) paklājiņš, guļammaiss. Ēdamais, dzeramais ūdens uz divām dienām .. krūzīte bļodiņa karote.. cirvis ar ko cirst ( viens uz kompāniju) nazis...


Ieteicam jūsu pašu komfortam paņemt  ērču sēžamo pufu -lai ērtāk pavadīt laiku pie ugunskura :)

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

22. aprīlī Ģeoloģijas olimpiāde norisināsies gan tiešsaistē, gan klātienē: Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Madonā un Liepājā

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)