Lūdzam visus dalībniekus ierasties ar mutes un deguna aizsegiem

 

Tā kā Covid-19 pandēmija Latvijā turpina pieņemties spēkā (arī izglītības iestādēs), tad aicinām gan skolēnus, gan skolotājus visu laiku, kamēr atrodamies viens otra tuvumā valkāt mutes un deguna aizsegus (jebkāda veida, galvenais, ka labi pieguļ sejai un samazina gaisa pilieniņu izelpošanu/ieelpošanu) un/vai sejas vairogu. Arī brilles esot efektīvas, lai mazinātu iespēju vīrusam iekļūt ķermenī caur acīm.

Lielajā auditorijā (Magnum, 1.stāvā) jāieņem sēdvietas kā šaha galdiņa rakstā: tā, lai priekšā, aizmugurē un blakus neviens nesēdētu (vietas pietiks, jo dalībnieku skaita griesti noteikti - 160 jeb puse no auditorijas sēdvietām).

Visur, kur iespējams, cenšamies ievērot 2 metru distanci vai vismaz neelpojam virsū citiem cilvēkiem (labāk vispār neelpot).

Labākā pret-pandēmijas tērpa īpašniekam tiks piešķirta īpaša nominācija (tērpam gan jābūt tādam, lai to būtu iespējams valkāt visu nodarbības laikus, nevis pēc 5 minūtēm valkātājs saprot, ka tajā nav iespējams paelpot).

Pierakstiet savu dalībnieka numuru šeit (lai nevajadzētu drūzmēties pie izdrukātajiem sarakstiem): https://1drv.ms/x/s!AkT89zGiS-Ute-upPkldurObDJs?e=052KrI

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)

Ģeogrāfijas 35. valsts olimpiāde