Pieteikšanās 10.oktobra Priekšsacīkstēm Rīgā (līdz 6.oktobra plkst.23:59)

Jūsu pieteikumi ir apstiprināti (visi, kuri līdz šim pieteicās). Pietiekšanās uz atlikušajām vietām auditorijā turpinās līdz 9.oktobra plkst.11:59 (pusdienlaikā), kamēr neuzrakstīsim, ka pieteikšanās slēgta. Ja arī to nokavējat, bet cerat uz kādu brīvu vietu (maksimālais skaits 160), tad varat mēģināt atnākt klātienē 10.oktobrī pirms sākuma (nāciet uz ~10:30).

Ja esi pieteicies, tomēr nepiedalīsies, tad nomaini ķeksīti no "Piedalīšos" uz "Nepiedalīšos" (pretējā gadījumā mēs tevi ieskaitīsim melnajā vai pelēkajā sarakstā un, nākamreiz piesakoties, otrreiz vairs tik viegli nenoticēsim un nerezervēsim vietu).


Šogad JĢS turpināsies, kā ierasts, bet ar ierobežotu dalībnieku skaitu (160 skolēni jeb puse no Magnum auditorijas LU Dabas mājā).

Tāpēc pirms Priekšsacīkstēm 10.oktobrī (un turpmāk arī uz visām nākamajām kārtām) aicināsim visu nācējus aizpildīt pieteikumu.


Priekšsacīkstēs sezonas punktus nepiešķir, toties sekmīga minimālās % barjeras pārvarēšana dod ceļazīmi uz Atklāto olimpiādi novembrī (uz olimpiādi automātiski kvalificējušies iepriekšējās sezonas kopvērtējuma 1.-10.vietas ieguvēji katrā klašu grupā).

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

22. aprīlī Ģeoloģijas olimpiāde norisināsies gan tiešsaistē, gan klātienē: Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Madonā un Liepājā

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)