Pieteikšanās Latvijas VII skolu komandu olimpiādei 10.03.2018

 

Paziņojums: Uz 10.marta "Komandu mačiem" paņemiet līdzi arī krāsu zīmuļus (vismaz 6 krāsas),VISMAZ 1 lineālu un 1 kalkulatoru (labāk vairākus kalkulatorus) vai viedtālruni ar kalkulatoru uz komandu! Nē, izmēram nav nozīmes, jo mēs nerīkosim sacensības, kuram visgarākais lineāls - pietiks kaut vai ar 10 centimetriem. Tikai pamēģiniet nepaņemt.... PASTĀV IESPĒJA, KA PĒC SESTDIENAS IENĪDĪSI MATEMĀTIKU, SEVIŠĶI ARITMĒTIKU, JO 
BŪS JĀRĒĶINA DAUDZ!!!


2018. gada 10.martā LU Dabaszinātņu fakultātē plkst.11:00 (reģistrācija no plkst.10:00) notiks JĢS skolu komandu olimpiāde, kurai pieteikties varat šīs lapas apakšā (iepriekš izlasot šausmīgi garlaicīgo nolikumu):

Skolu komandu olimpiādes nolikums:

1. Komandā ir 4 skolēni no vienas skolas, no kuriem vismaz 1 ir pamatskolnieks. Ja attiecīgajā skolā pamatskola neietilpst (piemēram, tehnikumā), tad pamatskolnieku var aizstāt ar 10.klases skolnieku. Ja pamatskolnieku nekādi neizdodas atrast, žūrija var atļaut startēt nepilnā sastāvā (piemēram, trijatā).
2. Katru skolu var pārstāvēt neierobežots komandu skaits.
3. Internetā ieteicams pieteikt gan pilnu, gan nepilnu komandu, gan individuālus dalībniekus, trūkstošos dalībniekus pievienojot līdz pat 20 stundām pirms komandu olimpiādes sākuma (t.i. līdz attiecīgās piektdienas plkst.15:00), bet drīkst ierasties arī internetā nepieteikušies. Pēc tam žūrija nepilnajām komandām trūkstošos dalībniekus pievienos pati un no individuālajiem dalībniekiem izveidos jaunas komandas (t.sk. jauktās skolu komandas un nepilnās komandas).
4. Katra komanda no sava vidus ieceļ kapteini, kas kalpo kā komandas oficiālais pārstāvis reģistrējoties/atzīmējoties un sarunās ar žūriju. Uz visām uzdevumu lapiņām jāuzraksta kapteiņa numurs (tas pats dalībnieka numurs, kādu tas lietojis iepriekšējās Jauno ģeogrāfu skolas kārtās). Uz vietas izlozētajām komandām kapteinis tiek izlozēts.
5. Katra komanda izvēlas nosaukumu (līdz 30 rakstu zīmēm). Žūrija patur tiesības mainīt nosaukumu, ja tas kādu iemeslu dēļ liekas tai nepieņemams.
6. Dalības maksu samaksā kapteinis par visu komandu: 5€ par pilnu un šeit tiešsaistes tabulā reģistrētu komandu, savukārt visādu pārējo (nepilno, iepriekš nereģistrēto vai tādu, kurām jāveic izmaiņas sastāvā) kapteinis aizpildīs īpašu komandas pieteikšanas/grozīšanas veidlapu un iesniegs reģistrācijā klātienē, samaksājot par katru dalībnieku pilnu dalības maksu - 1.50€.
7. Skolu komandu olimpiāde sastāv no vairākiem uzdevumiem, kuru risināšanas laikā vienas komandas dalībnieki drīkst sačukstēties, kas turpretim aizliegts dažādu komandu dalībniekiem. Jautājumi uzrakstīti uz izdalītām lapām, demonstrēti uz mediju projektora vai nodiktēti. Komandai jāraksta savs nosaukums uz dalībnieku lapām, jāseko līdzi instrukcijām par uzdevumu saņemšanu, izpildi un nodošanu.
8. Sezonas punkti tiek rēķināti tieši tāpat kā parastajā kārtā (proti, katrs uzvarētājkomandas dalībnieks saņem 100 sezonas punktus, un viņu skola 4x100 sezonas punktus, bet, ja šajā komandā ir tikai 3 šīs skolas pārstāvju, tad attiecīgi skola saņem 3x100 sezonas punktus).

Komandu pieteikšanās tabula (spiediet šeit, lai atvērtu tiešsaistes tabulu, kurā līdz 9.marta plkst.15:00 jāieraksta TIKAI komandas dalībnieku numuri, komandas nosaukums un, ja komanda nav pilnībā nokomplektēta, tad komentāru stabiņā arī norādījumus, kādu komandas dalībnieku vēlaties savervēt u.tml., bet, ja vairāki lietotāji skata šo tabulu vienlaicīgi, viņi var arī "čatot", spiežot uz "1 cits skatītājs" tabulas augšējā labajā stūrī). Jaunie dalībnieki, kam vēl nav numura, lapas apakšā nospiedīs lapu (sheet) "Skolēni" un ierakstīs savu vārdu attiecīgās klašu grupas tukšajās ailītēs, un tad savu jauniegūto numuru izmantos tālāk lapā (sheet) "Komandas". Ja pašiem nesanāk, sūtiet savas komandas datus uz e-pastu bargajai žūrijai pastsjgs.lv, kas jūs piereģistrēs.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

22. aprīlī Ģeoloģijas olimpiāde norisināsies gan tiešsaistē, gan klātienē: Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Madonā un Liepājā

JĢS pirmā sezonas nodarbība jau sestdien - Latvijas ģeogrāfijas olimpiāde

Latvijas 48. Atklātā ģeogrāfijas olimpiāde 4. novembrī (2023)